foto global8Cum pot ajuta echipamentele medicale Global Diagnostics procesele de slăbire?

Nu este neobișnuit să auzi oamenii că dau vina pe un metabolism lent pentru creșterea lor în greutate... Dar, ce este metabolismul?  

Metabolismul descrie toate procesele biochimice și bioelectrice care au loc ȋn corpul nostru ȋn mod automat pentru a  menține functionarea normală a organelor și sistemelor. Respirația, repararea celulelor, circulația sȃngelui, digestia alimentelor sunt procese automate, care au nevoie de energie pentru a funcționa corespunzator.  Metabolismul este adesea confundat cu rata metabolică, ultima reprezintentȃnd de fapt viteza metabolismului sau rata la care organsimul arde calorii.

Cantitatea minimă de energie de care organismul are nevoie ȋn repaus pentru a efectua procesele chimice descrise mai sus, se numește rată metabolică bazală (RMB) și poate reprezenta până la 80% din necesarul zilnic de energie al organismului, în funcție de vârsta și stilul de viață al fiecăruia. Un "metabolism lent" este mai precis descris ca un metabolism cu RMB scăzută.

Aparatura medicală GLOBAL DIAGNOSTICS vine ȋn sprijinul programului de slăbire ,,Recalibrarea Raspunsului Hormonal’’ avȃnd un efect de  STIMULARE METABOLICA prin :

  • Stimularea eliminării deșeurilor stocate sau a reziduurilor obișnuite rezultate din reacțiile biochimice ale organismului
  • Menținerea echilibrului acido-bazic, modificat de obicei ȋn condiții de stres cronic
  • Refacerea sănătății intestinului, implicit a absorbției nutrienților
  • Echilibrarea endocrină la nivel de axă HPA (hipotalamus-hipofiză-suprarenale), respectiv a hormonilor ce intervin ȋn menținerea corectă a balanței apetit-sațietate
  • Ameliorarea tulburărilor de somn și recăpătarea unei stări energetice sănătoase

Verificarea propriilor sisteme de eliminare a deșeurilor acumulate ȋn organism și accelerarea acestor procese fiziologice de detoxifiere este posibilă cu tehnologia medicală GLOBAL  DIAGNOSTICS, tehnologia Vitalfeld  fiind considerată o procedură non-invazivă prin care putem face ȋntr-adevăr o ,,curățenie’’ internă eficientă, cu rezultate vizibile pe termen lung.

(C) 2017 www.stop-dieta.ro